VWFS logotype VWFS logotype

Har du frågor kring finansiering? Sök bland vanliga frågor till kundservice.

Sök bland vanliga frågor
Tjänsteutbud

Tjänsteutbud

 • I samarbete med Volkswagen Group Sverige ABs återförsäljarnät erbjuder vi en rad intressanta och förmånliga finansieringsalternativ, exempelvis billån och leasing för konsument eller företag. Våra finansieringsalternativ kan även kombineras med försäkring, betalskydd och serviceavtal, vilket ger kostnadskontroll och ett attraktivt helhetserbjudande för våra kunder.

  Vi erbjuder också en rad alternativ för Volkswagen Group Sveriges återförsäljare, som finansiering av lager-, demo- och utställningsbilar, betalningsadministration/nettning av transaktionsflöden, verksamhetsfinansiering och rörelsekrediter.

  För vagnparkskunder erbjuder vi förutom finansiering även hantering och administration av fordonsparken, samt personalbilserbjudande för företagets anställda.

Relaterat innehåll

 • Socialt ansvarstagande och hållbarhet

  Vi är ett företag som bryr sig om samhället, människor och miljön.

  Läs mer
 • Ägarstruktur

  Volkswagen Finans Sverige är ett helägt dotterbolag inom Volkswagen koncernen.

  Läs mer
 • Affärsidé och strategi

  Läs mer om Volkswagen Finans Sveriges affärsidé och vår långsiktiga strategi – Route 2025. Vi är nyckeln till mobilitet.

  Läs mer

Tyvärr använder du en äldre webbläsare som inte längre finns stöd för på webbplatsen. För bästa användarupplevelse rekommenderar vi att du laddar ner senaste versionen av Chrome, Firefox, Safari eller Egde.

Tack för att du besöker vår webbplats!