VWFS logotype VWFS logotype

Har du frågor kring finansiering? Sök bland vanliga frågor till kundservice.

Sök bland vanliga frågor
Par på finansrådgivning.

Om oss

Under varumärket Volkswagen Financial Services erbjuds bilfinansiering genom Volkswagen Finans Sverige AB (publ), ett helägt dotterbolag inom Volkswagen Group. I samarbete med Volkswagen Group Sverige ABs återförsäljarnät erbjuder vi en rad intressanta och förmånliga finansieringsalternativ, exempelvis billån och leasing för konsument eller företag. Våra finansieringsalternativ kan även kombineras med försäkring, låneskydd och serviceavtal, vilket ger kostnadskontroll och ett attraktivt helhetserbjudande för våra kunder. Volkswagen Finans Sverige AB (publ) är ett finansiellt institut som står under Finansinspektions tillsyn vad gäller frågor om penningtvätt samt under ´Konsumentverkets tillsyn vad gäller lån till privatpersoner.

 • Affärsidé och strategi

  Läs mer om Volkswagen Finans Sveriges affärsidé och vår långsiktiga strategi – Route 2025. Vi är nyckeln till mobilitet.

  Vår affärsidé
 • Basränta

  För att det ska vara tydligt och enkelt för dig som kund publiceras VWFS basränta här på webbplatsen.

  Se den här
 • Ägarstruktur

  Volkswagen Finans Sverige är ett helägt dotterbolag inom Volkswagen koncernen.

  Vår ägarstruktur
 • Uppförandekod

  Volkswagenkoncernen känner både globalt och lokalt ansvar mot att främja hållbarhet och som en del i detta arbete har vi upprättat en uppförandekod. Den kombinerar de viktigaste grundläggande principerna för våra aktiviteter och ger stöd vid såväl juridiska som etiska utmaningar i det dagliga arbetet.

  Ladda ner uppförandekoden
 • Pressmeddelanden

  Pressmeddelanden

  Läs dem här
Du måste vara inloggad för att skicka formuläret.

Tyvärr använder du en äldre webbläsare som inte längre finns stöd för på webbplatsen. För bästa användarupplevelse rekommenderar vi att du laddar ner senaste versionen av Chrome, Firefox, Safari eller Egde.

Tack för att du besöker vår webbplats!