VWFS logotype VWFS logotype
Affärsidé och strategi

Affärsidé och strategi

Route 2025

 • Affärsidé

  Vi erbjuder konkurrenskraftig finansiering och tillhörande tjänster för att skapa förutsättningar för återförsäljare inom Volkswagen-gruppen att sälja fler bilar.

  Vi ger våra kunder mobilitet under fordonets hela livscykel. Attraktiva erbjudanden som stärker långsiktig kundlojalitet och gör det möjligt för oss att växa lönsamt.

  Våra engagerade medarbetare lever företagets värdegrund, vilket leder till hög kundnöjdhet

  Strategi – Route 2025

  Vår strategi, Route2025, bygger på visionen VI ÄR NYCKELN TILL MOBILITET och vår affärsidé. För att uppnå dessa är strategin uppbyggd på fem strategiska dimensioner som vi ska arbeta utifrån.

   

   

  För våra KUNDER ska vi förstå kundbehoven, stärka försäljningen genom att utveckla våra produkter och tjänster samt vara en strategisk partner för våra återförsäljare och varumärken.

  Vi ska rekrytera, behålla och utveckla de för oss bästa MEDARBETARNA, belöna och uppmuntra goda prestationer och arbeta på ett kund- och serviceinriktat sätt.

  Vi ska genom OPERATIONAL EXCELLENCE utveckla vår projektledning, följa regelverk och kontinuerligt optimera kostnaderna samtidigt som kvalitén upprätthålls.

  Vi ska få LÖNSAMHET genom att identifiera och hantera risker och optimera omkostnader och rörliga kostnader.

  Genom att öka fokus på den totala vagnparken, erbjuda ett urval lönsamma flexitjänster och förbättra hanteringen av vagnparken globalt ska vi öka vår VOLYM.

Relaterat innehåll

 • Socialt ansvarstagande och hållbarhet

  Vi är ett företag som bryr sig om samhället, människor och miljön.

  Läs mer
 • Ägarstruktur

  Volkswagen Finans Sverige är ett helägt dotterbolag inom Volkswagen koncernen.

  Läs mer
 • Aktuell basränta

  För att det ska vara tydligt och enkelt för dig som kund publiceras VWFS basränta här på webbplatsen.

  Läs mer

Tyvärr använder du en äldre webbläsare som inte längre finns stöd för på webbplatsen. För bästa användarupplevelse rekommenderar vi att du laddar ner senaste versionen av Chrome, Firefox, Safari eller Egde.

Tack för att du besöker vår webbplats!