VWFS logotype VWFS logotype

Har du frågor kring finansiering? Sök bland vanliga frågor till kundservice.

Sök bland vanliga frågor
Ägarstruktur

Ägarstruktur

 • Volkswagenkoncernen leds av Volkswagen AG och på den svenska marknaden ägs verksamheterna av följande bolag; Volkswagen Bank GmbH och Porsche Holding Salzburg.

  Volkswagen Finans Sverige AB, med huvudkontor i Södertälje, är ett helägt dotterbolag inom Volkswagen koncernen. Vi erbjuder ett brett utbud av finansiella tjänster som inkluderar återförsäljare och kundfinansiering, leasing och försäkringsverksamhet samt fleet management.

  I koncernen ingår Volkswagen Group Sverige AB, Sveriges största bilimportör som marknadsför bilar av märkena Volkswagen Personbilar, Audi, SEAT, ŠKODA, Volkswagen Transportbilar och Porsche.

  Sveriges största återförsäljarorganisation med auktorisation för koncernens bilmärken Din Bil AB ägs av Porsche Holding Salzburg.


Relaterat innehåll

 • Socialt ansvarstagande och hållbarhet

  Vi är ett företag som bryr sig om samhället, människor och miljön.

  Läs mer
 • Affärsidé och strategi

  Läs mer om Volkswagen Finans Sveriges affärsidé och vår långsiktiga strategi – Route 2025. Vi är nyckeln till mobilitet.

  Läs mer
 • Aktuell basränta

  För att det ska vara tydligt och enkelt för dig som kund publiceras VWFS basränta här på webbplatsen.

  Läs mer

Tyvärr använder du en äldre webbläsare som inte längre finns stöd för på webbplatsen. För bästa användarupplevelse rekommenderar vi att du laddar ner senaste versionen av Chrome, Firefox, Safari eller Egde.

Tack för att du besöker vår webbplats!