VWFS logotype VWFS logotype

Har du frågor kring finansiering? Sök bland vanliga frågor till kundservice.

Sök bland vanliga frågor
 • Varje år hyllar vi våra medarbetare för deras insatser och delar ut nomineringar utifrån våra värdeord. I år tilldelades Jonas Andersson nomineringen Tillit av sina kollegor

  Varje år hyllar vi våra medarbetare för deras insatser och delar ut nomineringar utifrån våra värdeord. I år tilldelades Jonas Andersson nomineringen Tillit av sina kollegor


  Den nominerade är trygg, lösningsorienterad och kompetent. Hen har ett eget driv och är medkännande och kan se både till detaljerna och till helheten. Det är just en sån person man vill ha i sitt team när det blåser förändringsvindar. Man kan alltid lita på att hen, oavsett frågeställning, gör sitt bästa för att stötta och hjälpa.

  Jonas har arbetat på VFS i närmare 10 år och kanske är det en av många anledningar till att han idag beskrivs som någon det går att lita på i alla lägen. Idag har han en tudelad roll som Arkitekt och Produktägare för Business Intelligence-teamet och han har varit med om en utvecklande resa.

  – När jag började på VFS var vi omkring tio stycken på IT-avdelningen och idag är vi över 60 stycken. Vi har gått från att lösa ett uppdrag vid kaffemaskinen till att arbeta med storskaliga projekt. Jag började som BI-utvecklare för att sedan bli arkitekt och numera även produktägare. Det har varit och är fortfarande en intressant och spännande resa!

  Hur kändes det att få ta emot nomineringen Tillit?

  – När jag läste nomineringen blev jag varm inombords och mållös. Det var fantastiskt roligt! Det var en motivationsboost och ett tecken på att någon ser det jag gör. Bara att någon har nominerat mig gör mig tacksam. Jag är otroligt stolt.  

  Vad betyder begreppet Tillit för dig?

  – Det är ett bra värdeord, den personen som axlar det är någon man kan förlita och stödja sig på. Allt i nomineringen pekade åt samma håll och jag känner att det passar mig och det gläder mig att andra tycker det.

  På vilket sätt agerar du utifrån den nomineringen i ditt dagliga arbete?

  – Jag tar mig tid till mina medarbetare. Det är många möten och fullspäckat schema, men om någon kommer till mig gör jag mitt bästa för att hantera frågan i närtid. Mina år på företaget gör att jag sitter inne på bakgrundsinformation om saker och ting även om jag inte jobbar aktivt inom dessa områden idag. Jag kan stötta ganska brett både inom IT och verksamheten och det gör att jag är inblandad i mycket.

  Stort grattis till dig Jonas och tack för att du bidrar till VFS:s utveckling!

Nästa steg

Bli en av oss och sök någon av våra lediga tjänster.

Tyvärr använder du en äldre webbläsare som inte längre finns stöd för på webbplatsen. För bästa användarupplevelse rekommenderar vi att du laddar ner senaste versionen av Chrome, Firefox, Safari eller Egde.

Tack för att du besöker vår webbplats!