VWFS logotype VWFS logotype
 • Rådgivning att välja rätt bilar och minimera miljöavtrycket är vår kärnkompetens. Vi hjälper er att hitta rätt vagnpark oavsett bilmärke - dessutom med transparenta kalkyler. Vi erbjuder både finansiell och operationell leasing. Det ger er bland annat fördelen att ni väljer vem som ska sälja era bilar och vem som ska ta restvärdesrisken.

  Ni får dessutom stöd online och personligen via vår kundservice med korta svarstider. Ni kan enkelt bygga och beställa bilar med en fördelaktig totalkostnad enligt er bilpolicy och ramavtal med vår bilkonfigurator Fleet CC. Vi tar hand om hela er mobilitet och administration av er bilpark. Vi blir er bilavdelning så att ni kan fokusera på er affär.

 • Produkter och tjänster

  Välj mellan finansiell eller operationell leasing oavsett bilmärke. Med våra tilläggstjänster får ni en enklare hantering och bra kostnadsöverblick.

  Läs mer
 • Mina sidor - FleetWeb

  Via FleetWeb kan både förare och bilansvariga få hjälp online med bland annat kilometerrapportering, olika bilrelaterade kostnader, FAQs, rapporter och mycket mer.

  Till Fleetweb
 • Fleet Car Configurator

  Med Fleet CC kan ni förenkla beställningsprocessen av era nya bilar. Föraren får kostnadsuppskattningar inom ramen för företagets bilpolicy. Detta frigör resurser så att ni kan fokusera på er affär.

  Läs mer
 • Fleet Support

  Genom rådgivning och enkel administration ger vi dig och ditt företag möjlighet att frigöra resurser. Kapacitet som kan användas för det egna företagets kärnverksamhet och kompetens. Med Fleet support ger vi er maximal kontroll med minimal administration.

  Vårt erbjudande

 • Vi på Fleet Support

  Vi på Fleet Support

  Vi är en del av världens största bilkoncern, och våra lösningar är skalbara - så att vi alltid kan möta dina affärsbehov.

  Vi erbjuder tillgång till ett komplett utbud av produkter och tjänster - från finansiering till dataanalys och allt däremellan. Vi erbjuder enastående värde för Volkswagen Groups fordon - men vi hanterar fordon från alla tillverkare om de är rätt för dig.

  Läs mer

Produkter och tjänster

 • Leasing

  Vi erbjuder individuellt anpassad finansiering med möjlighet att välja mellan finansiell eller operationell leasing.

  Läs mer
 • Serviceavtal

  En låg fast månadskostnad för Originalservice där bilen servas av specialutbildade mekaniker, med tillgång till samtliga specialverktyg.

  Läs mer
 • Fleet Support Försäkring

  Tillsammans med If erbjuder vi flexibla och prisvärda försäkringslösningar. Få konkurrenskraftig service-, garanti- och ersättningsnivå.

  Läs mer
 • Fleet Support Bilförsäljning

  Med vår integrerade bilförsäljningstjänst, säkerställer vi att du som kund får bra betalt för bilen efter leasingperioden.

  Läs mer
 • Frågor och support

  Behöver du hjälp med något och behöver komma i kontakt med oss?

  Kontakta oss här

Volkswagen Group

Som en del av Volkswagen-koncernen specialiserar vi oss i några av världens mest populära och prestigefyllda person- och transportbilar. Dessutom kan vi leverera rätt fordon till din vagnpark oavsett bilmärke.

Tyvärr använder du en äldre webbläsare som inte längre finns stöd för på webbplatsen. För bästa användarupplevelse rekommenderar vi att du laddar ner senaste versionen av Chrome, Firefox, Safari eller Egde.

Tack för att du besöker vår webbplats!