VWFS logotype VWFS logotype

Har du frågor kring finansiering? Sök bland vanliga frågor till kundservice.

Sök bland vanliga frågor
 • Vi hyllar våra 10-årsjubilarer: för deras ovärderliga engagemang och lojalitet

  Vi hyllar våra 10-årsjubilarer: för deras ovärderliga engagemang och lojalitet

  Ett långsiktigt och hållbart arbetsliv är avgörande för Volkswagen Finans Sverige AB (VFS) som företag. Därför gör det oss extra stolta att kunna presentera fem personer som firar tio år inom företaget, något vi inte tar för givet. Vi vill uppmärksamma årets jubilarer; Marika Sikén, Linda Österlund, Jenny Hagström, Agneta Carlgren och Catarina Sköld! Deras tid på VFS innefattar olika roller, varierande projekt och beundransvärd utveckling – resor värda att hylla!

  – Det är helheten som gör att jag är kvar än idag. VFS utvecklas konstant och personalstyrkan har mer än fördubblats under dessa år! Det är fint att de tar tillvara på möjligheter och skapar nya arbetssätt samtidigt som den familjära stämningen bibehålls, inleder Jenny Hagström.

  Även Linda Österlund lyfter fram känslan av att företaget består av mer än kollegor som samarbetar.

  – Det är ett företag som haft en omfattande tillväxt de senaste 10 åren och det är imponerande att vi ändå har lyckats behålla en stark sammanhållning i hela företaget. VFS arbetar aktivt för att vi som medarbetare ska trivas och skapa ett hållbart arbetsliv. Goda kollegor är något av det mest betydelsefulla för mig och på VFS finns de bästa!, berättar Linda.

  Gedigna karriärer inom koncernen

  Vi på VFS är stolta och tacksamma över att få behålla uppskattade medarbetare under en lång tid och följa deras utveckling, såväl yrkes- som personlighetsmässigt. Gemensamt för alla våra jubilarer är deras utvecklingsresa som genomsyras av driv, engagemang och fina prestationer. Marika Sikén inledde sin karriär inom koncernen på systerbolaget VGS med ett antal år på Reservdelslagret samt Audi innan hon för fyra år sedan blev anställd som Business Controller på VFS. Jenny Hagström gick från konsult till fast anställning på ÅF-support och gick sedan vidare till säljsupport och arbetar nu på försäljningsavdelningen som affärskoordinator i teamet Dealer Development. Linda Österlund har bland annat arbetat som VD-assistent, handläggare, HR-assistent och inköpskoordinator – för att sedan landa i rollen som miljö- och fastighetsansvarig. Även Agneta Carlgrens anställning har inneburit förändringar – inte minst när hon en månad efter anställning fick ett positivt besked i form av tillökning i familjen.

  – Jag blev både rörd och tacksam över det varma bemötandet från arbetsplatsen. De var tydliga med att det inte var ett kortsiktigt projekt utan en långvarig anställning som inte skulle påverkas av att livet har sin gång. Det var otrolig fint. Beskedet var livsförändrande för mig och stöttades fullt ut av företaget. Senare var jag med och byggde upp Fleet-avdelningen och idag är jag Key Account Manager på Fleet Sales. Om jag skulle beskriva mina tio år på företaget skulle jag säga lyckorus, utveckling och balans, berättar Agneta.

  Utvecklingsmöjligheter och ett hållbart arbetsliv

  Samtliga är överens om att det finns möjligheter att utvecklas inom företaget och de beskriver VFS som en stabil och empatisk arbetsgivare där det är högt i tak, frihet under ansvar och finns balans mellan arbetsliv och fritid. Jubilarerna målar upp en arbetsmiljö som främjar välmående, flexibilitet och ett hållbart yrkesliv på lång sikt.

  – Cheferna på min avdelning är verkligen inkännande för vad medarbetarna behöver! Det finns oändliga karriärmöjligheter inom koncernen vilket är en fantastisk förmån, berättar Marika.

  – Det finns många karriärvägar och jag ser ett stort värde i att företaget satsar på kontinuerliga utvecklingssamtal och avstämningar för att fånga upp medarbetarnas individuella behov och mående. Samtalen bygger på ett genuint intresse där balans, tid och stress är viktiga frågeställningar. De ser och lyfter upp alla individer, vilket gör mig väldigt stolt över min arbetsplats!, instämmer Agneta.

  Jubilarerna om kulturen på VFS

  – VFS är en trygg arbetsgivare med tydliga processer och arbetsmetoder. Jag kommer aldrig glömma det första året då vi åt tårta mest hela tiden för att fira våra framgångar! Framgångarna har fortsatt men det blir inte lika mycket tårta – som tur är!, berättar Jenny med ett leende på läpparna.

  De övriga instämmer.

  – Nomineringarna vid vår årliga konferens tillhör mina finaste minnen från det gångna decenniet. Det är fint att vi lyfter medarbetarna inom våra olika värderingar och att vi hyllar varandra och vårt teamwork!, fortsätter Jenny.

  – Det var smickrande att bli tilldelad en nominering inom vår värdering tillit, det värmer verkligen i hjärtat. Jag uppskattar att VFS har ett proaktivt och modernt agerande där det är en öppen och accepterande kultur. Det spelar ingen roll vem man är eller var man kommer från – det viktigaste är att man vill vara med på resan! De uppmärksammar ens prestationer och individuella bidrag samt tankesätt. Något som jag uppskattar extra mycket är att vi arbetar med att ge och få feedback. Det ger oss möjligheter att växa, både som personer och i arbetet!, berättar Marika.

  – Det är dessutom nytänkande med öppet kontorslandskap där alla blir lättillgängliga, även vice VD och VD. Under årens gång har resan innefattat allt från omorganisering till nya chefer – men det som alltid står fast är vi är ett team, en familj. Jag tror att jag talar för oss alla när jag säger att den känslan är värd att stanna minst tio år på ett företag för!, avslutar Agneta.

Nästa steg

Bli en av oss och sök någon av våra lediga tjänster.

Tyvärr använder du en äldre webbläsare som inte längre finns stöd för på webbplatsen. För bästa användarupplevelse rekommenderar vi att du laddar ner senaste versionen av Chrome, Firefox, Safari eller Egde.

Tack för att du besöker vår webbplats!