VWFS logotype VWFS logotype

Har du frågor kring finansiering? Sök bland vanliga frågor till kundservice.

Sök bland vanliga frågor
Bilförsäkring

Bilförsäkring

 • Vår märkesförsäkring är unik på många sätt, med en service-, garanti- och ersättningsnivå utöver det vanliga. Skadebesiktning görs av din närmaste auktoriserade verkstad, som även tar hand om eventuella reparationer. Din bil repareras med Originaldelar för att säkra den höga kvaliteten på vårt materialval och andrahandsvärdet.

 • Konkurrenskraftig ersättning

  En ny bil av samma modell eller 120 % av marknadsvärdet vid stöld eller totalskada.*

 • Konkurrenskraftig ersättning

  3.000 kr rabatt på självrisken vid skada som ersätts av vagnskadegaranti.

 • Konkurrenskraftigt pris

  Upp till 25% lägre pris på märkesförsäkringen när du finansierar bilen med märkesfinansiering.

 • Attraktivt helhetserbjudande.

  Vår Bilförsäkring kan med fördel kombineras med märkesfinansiering och Serviceavtal - Allt på en faktura och betalning per månad.

Nästa steg

Besök respektive märkes hemsida för mer information.

Relaterade produkter

 • Privatleasing

  Ett populärt bilinnehav är att leasa bil privat. Avtala körsträcka, bestäm avtalstid och betala en leasingavgift per månad. Inget krav på kontantinsats, efter avtalstiden återlämnas bilen till levererande återförsäljare.

  Läs mer
 • Billån

  Vi erbjuder Billån med restskuld vilket ger en lägre månadsbetalning och att man kan byta till ny bil oftare. Bilen fungerar som säkerhet för lånet och månadsbetalningarna följer bilens värdeminskning.

  Läs mer
 • Serviceavtal

  Serviceavtal innebär en låg fast månadskostnad för Originalservice. Med Originalservice ökar livslängden och andrahandsvärdet på din nya bil.


  Läs mer
 • * Gäller ej vid privatleasing. Om din bil totalskadas när den är yngre än två år och inte gått mer än 4.000 mil då får du en ny bil av samma modell. Ersättningen är begränsad till senast kända pris på likvärdig ny bil som den totalskadade. Nyvärde gäller under förutsättning att du köper en ny bil hos en auktoriserad återförsäljare. Fullständiga villkor hittar du genom respektive märkes hemsida.

Tyvärr använder du en äldre webbläsare som inte längre finns stöd för på webbplatsen. För bästa användarupplevelse rekommenderar vi att du laddar ner senaste versionen av Chrome, Firefox, Safari eller Egde.

Tack för att du besöker vår webbplats!