VWFS logotype VWFS logotype

Har du frågor kring finansiering? Sök bland vanliga frågor till kundservice.

Sök bland vanliga frågor
 • Carolina Gustafsson tilldelades den prestigefyllda nomineringen “Ansvar 2021”

  Carolina Gustafsson tilldelades den prestigefyllda nomineringen “Ansvar 2021”

  Tillit, ansvar, mod, kundfokus och entusiasm utgör Volkswagen Finans Sverige AB:s fem grundvärderingar. Under höstkonferensen i november 2021 uppmärksammades de medarbetare som blivit nominerade inom respektive kategori. Carolina Gustafssons gedigna arbete hyllas av kollegorna som nominerade henne i Ansvar, med motiveringar såsom;

   

  “Hon är en ansvarsfull chef som tar hand om sina medarbetare, hon är världens omtänksammaste människa samtidigt som att hon ser till att jobbet går först!”

  “Carolina är en person som verkligen förstår vikten av teamwork för hon kliver nästan alltid fram först för att visa sitt fulla stöd till sina kollegor och är alltid redo att hjälpa till där det behövs som mest.”

  “Jag har arbetat här i fem år nu och det sista året med Carolina som gruppchef har varit det mest givande året för mig.”


  Carolinas resa inom VFS sträcker sig drygt tio år tillbaka i tiden och idag är hon gruppchef på den avdelning där hon först blev anställd som handläggare. En utvecklingsresa som karaktäriseras av hårt arbete, vilja och ambitiösa mål.

  – När jag hörde mitt namn i högtalarna blev jag både lycklig och rörd. Mitt arbete är väldigt viktigt för mig. Jag lägger ner mycket tid och engagemang, det är sådan jag är som person. Då är det extra tacksamt att se att det uppskattas, inleder Carolina.

  Ett betydelsefullt arbete

  – Nomineringen gjorde mig knäsvag och mina ben ville inte riktigt bära mig när jag gick upp på scenen till stående ovationer. Det var en riktigt häftig upplevelse som jag fick dela med alla medarbetare!, berättar Carolina.

  I sin roll som gruppchef värdesätter hon teamet och arbetar aktivt för att stötta, vägleda och utmana dem att utvecklas. Hon främjar deras utveckling och understödjer vikten av att arbeta tillsammans.

  – I min roll är det viktigt att visa att jag ser alla och finns där för att stötta medarbetarna, samtidigt som jag uppmuntrar dem att ta eget ansvar. Jag ansvarar för mina uppgifter och är noga med att tydliggöra deras befogenheter – att de också kan ta beslut. Jag har ett fantastiskt team som uppmuntrar mig att vara mitt bästa jag!, berättar Carolina.

  Vad innebär ansvar för dig?

  – I jobbsammanhang är det tydligt: att jag utför mitt arbete på bästa sätt. Att agera, få saker gjorda inom deadline och inte låta något passera mig. Precis som mina tidigare chefer har utmanat mig att utvecklas, vill jag utmana mitt team att göra detsamma. Jag ger återkoppling och feedback till medarbetarna kontinuerligt för att de ska kunna växa, avslutar Carolina.

Nästa steg

Bli en av oss och sök någon av våra lediga tjänster.

Tyvärr använder du en äldre webbläsare som inte längre finns stöd för på webbplatsen. För bästa användarupplevelse rekommenderar vi att du laddar ner senaste versionen av Chrome, Firefox, Safari eller Egde.

Tack för att du besöker vår webbplats!