VWFS logotype VWFS logotype

Har du frågor kring finansiering? Sök bland vanliga frågor till kundservice.

Sök bland vanliga frågor
Business Lease

Business Lease

 • Business Lease är ett förmånligt och enkelt bilinnehav med företags bilutgifter för finansiering, serviceavtal och försäkring samlat på en faktura. Attraktivt helhetserbjudande för era tjänstebilar till en konkurrenskraftig månadsbetalning.

 • Företagsleasing

  Momsavdrag med 50%, ingen insats och binder inte företagets kapital i tillgångar.

 • Bilförsäkring

  Förmånligare försäkringspremie när bilen finansieras med märkesfinansiering.

 • Serviceavtal

  Låg fast månadsbetalning ger enkel kontroll över servicekostnaderna.

 • Attraktivt helhetserbjudande.

  Vi erbjuder även möjligheten att lägga till Drivmedelskort med konkurrenskraftig företagsrabatt. Business Lease gör det enklare att följa fordonens kostnader och företaget får lätthanterligare administration. På samlingsfakturan framgår klart och tydligt de olika bilkostnaderna: leasing, service, försäkring och drivmedel (med redovisad företagsrabatt som tillgodoräknas på fakturan).

Nästa steg

Besök respektive märkes hemsida för mer information.

Relaterade produkter

 • Företagsleasing

  Vi erbjuder individuellt anpassad företagsleasing med möjlighet att välja mellan finansiell- eller operationell leasing. Att leasa bil är generellt det enklaste och mest ekonomiska sättet att finansiera företagets bilar.

  Läs mer
 • Bilförsäkring

  Med märkesförsäkring ges en unik kombination av fördelar med generösa ersättningsnivåer. Råkar fordonet ut för en skada görs reperationen med Originaldelar av auktoriserad märkesverkstad.

  Läs mer
 • Serviceavtal

  Serviceavtal innebär en låg fast månadskostnad för Originalservice. Med Originalservice ökar livslängden och andrahandsvärdet på din nya bil.

  Läs mer

Tyvärr använder du en äldre webbläsare som inte längre finns stöd för på webbplatsen. För bästa användarupplevelse rekommenderar vi att du laddar ner senaste versionen av Chrome, Firefox, Safari eller Egde.

Tack för att du besöker vår webbplats!