VWFS logotype VWFS logotype

Har du frågor kring finansiering? Sök bland vanliga frågor till kundservice.

Sök bland vanliga frågor
Privatleasing

Privatleasing

 • Fördelar med Privatleasing.

  Ett bekvämt sätt är att leasa bil privat, för den bärande tanken med privatleasing är enkelhet. Du betalar en kostnad varje månad som baseras på en rörlig ränta. Efter avtalstiden återlämnar du bilen till din levererande återförsäljare. Fördelarna med Privatleasing är många:

 • Ingen kontantinsats

  Vid privatleasing finns inget krav på kontantinsats. 

 • Inget ägande

  Du behöver inte fundera kring bilens framtida värde, efter avtalstiden lämnar du tillbaka bilen till din levererande återförsäljare.

 • Välj avtalstid

  Avtalstiden vid privatleasing är oftast 24-36 månader men det finns även möjlighet till annan avtalstid.

 • Attraktivt helhetserbjudande.

  Vi erbjuder ett förmånligt och enkelt bilinnehav. Kombinera leasingen med Märkesförsäkring och Serviceavtal för ett attraktivt helhetserbjudande. Allt på en faktura och betalning per månad.

Nästa steg

Besök respektive märkes hemsida för aktuella privatleasingerbjudanden.

Relaterade produkter

 • Bilförsäkring

  Med märkesförsäkring ges en unik kombination av fördelar med generösa ersättningsnivåer. Råkar fordonet ut för en skada görs reperationen med Originaldelar av auktoriserad märkesverkstad.

  Läs mer
 • Serviceavtal

  Serviceavtal innebär en låg fast månadskostnad för Originalservice. Med Originalservice ökar livslängden och andrahandsvärdet på din nya bil.

  Läs mer
 • Skötselguide

  Med vår skötselguide ges exempel på hur en leasingbil ska tas om hand. Om bilen tas väl om hand undviks onödiga kostnader när det är dags att lämna tillbaka den.

  Läs mer
 • *Privatleasing innebär ingen kontantinsats, återlämning till din återförsäljare vid avtalsslut samt månadsbetalningen baseras på en rörlig ränta. Dessutom ingår oftast Serviceavtal. Uppläggnings- och administrationsavgift samt fordonsskatt tillkommer.

Ladda ner

Tyvärr använder du en äldre webbläsare som inte längre finns stöd för på webbplatsen. För bästa användarupplevelse rekommenderar vi att du laddar ner senaste versionen av Chrome, Firefox, Safari eller Egde.

Tack för att du besöker vår webbplats!