VWFS logotype VWFS logotype
Serviceavtal

Serviceavtal

 • Serviceavtal innebär service hos auktoriserad återförsäljare. Enkel kontroll på kostnaderna samtidigt som bilen servas av specialutbildade mekaniker med tillgång till samtliga specialverktyg och förlängd Mobilitetsgaranti. Företag har även möjlighet att lyfta momsen på månadskostnaden för serviceavtal.

 • Fast månadsbetalning

  Låg fast månadsbetalning ger enkel kontroll över servicekostnaderna för din bil.

 • Alltid Originaldelar

  Med serviceavtal repareras alltid din bil med Originaldelar och uppdateras med den senaste programvaran.

 • Alltid Originalservice 

  Med Originalservice ökar livslängden och andrahandsvärdet på din bil.

 • Attraktivt helhetserbjudande.

  Vi erbjuder ett förmånligt och enkelt bilinnehav. Kombinera Serviceavtalet med märkesförsäkring och märkesfinansiering för ett attraktivt helhetserbjudande - allt på en faktura och betalning per månad.

Nästa steg

Besök respektive märkes hemsida för mer information om aktuella kampanjavtal.

Relaterade produkter

 • Privatleasing

  Ett populärt bilinnehav är att leasa bil privat. Avtala körsträcka, bestäm avtalstid och betala en leasingavgift per månad. Inget krav på kontantinsats, efter avtalstiden återlämnas bilen till levererande återförsäljare.

  Läs mer
 • Billån

  Vi erbjuder Billån med restskuld vilket ger en lägre månadsbetalning och att man kan byta till ny bil oftare. Bilen fungerar som säkerhet för lånet och månadsbetalningarna följer bilens värdeminskning.

  Läs mer
 • Bilförsäkring

  Med märkesförsäkring ges en unik kombination av fördelar med generösa ersättningsnivåer. Råkar fordonet ut för en skada görs reperationen med Originaldelar av auktoriserad märkesverkstad.

  Läs mer

Tyvärr använder du en äldre webbläsare som inte längre finns stöd för på webbplatsen. För bästa användarupplevelse rekommenderar vi att du laddar ner senaste versionen av Chrome, Firefox, Safari eller Egde.

Tack för att du besöker vår webbplats!