VWFS logotype VWFS logotype
Fleetsupport Fleetsupport

Har du frågor kring finansiering? Sök bland vanliga frågor till kundservice.

Sök bland vanliga frågor
  • Tjänstebilar
    Tjänstebilar
    - med lång räckvidd
2023-10-16

Elektrifieringen av den svenska bilflottan går framåt och företagen står för större delen av nya registreringar. Längre räckvidd kommer att öka sannolikheten att fler företag och förare kommer att kunna motivera ett skifte till eldrivet. Idag går det redan att hitta många elbilsalternativ med varierande prisklass där räckvidden enligt WLTP ligger norr om 550 km. Vi har listat några av dessa.

Räckvidd nya Volkswagen ID.7 Pro

Volkswagens flaggskepp bjuder utöver ID. familjens bästa räckvidd på snabbare laddning tack vare DC maxeffekt på 170 kW, stora utrymmen och en förfinad infotainment. På sikt kommer ID.7 erbjudas med större batteri vilket innebär ännu bättre räckvidd och laddkapacitet.

Räckvidd WLTP: upp till 618 km
Läs mer om bilen
ID.7 finns beställningsbar i Fleet Car Configurator

Räckvidd nya Skoda Enyaq Solid Edition

Skoda Enyaq har genomgått en prestanda uppdatering. Med effektivisering av drivlinan levererar samma 77 kWh batteri ökad räckvidd och hästkrafter. Maximal laddeffekt ligger på 135 kW. 

Räckvidd WLTP: upp till 560 km
Läs mer om bilen
Skoda Enyaq finns beställningsbar i Fleet CC

Räckvidd nya Audi Q4 Sportback e-tron

Likt syskonet från Skoda har Audi Q4 Sportback e-tron genomgått en uppdatering. Längre räckvidd och högre prestanda, mer körglädje helt enkelt.

Räckvidd WLTP: upp till 555 km
Läs mer om bilen
Q4 Sportback e-tron finns beställningsbar i Fleet CC

Räckvidd Audi Q8 55 e-tron

Audis populära e-tron SUV har nyligen släppts i en uppdaterad version. Nu med större batterikapacitet på 106 kWh och förbättrad laddning med DC laddkapacitet på upp till 170 kW. Med Q8 Sportback e-tron utökas maxräckvidden med upp till 18 km tack vare den mer aerodynamiska karossformen. Resultatet är en imponerande räckvidd för en fyrhjulsdriven SUV i denna storlekskategori.

Räckvidd WLTP: upp till 582 km
Läs mer om bilen

Audi Q8 e-tron finns beställningsbar i Fleet CC

 För dagsaktuella uppgifter hänvisar vi till respektive biltillverkarens hemsida.

Tyvärr använder du en äldre webbläsare som inte längre finns stöd för på webbplatsen. För bästa användarupplevelse rekommenderar vi att du laddar ner senaste versionen av Chrome, Firefox, Safari eller Egde.

Tack för att du besöker vår webbplats!