VWFS logotype VWFS logotype
Fleetsupport Fleetsupport

Har du frågor kring finansiering? Sök bland vanliga frågor till kundservice.

Sök bland vanliga frågor
Smultronställen

Smultronställen

2021-06-21

Även sommaren 2021 blir en sommar då de flesta av oss kommer att semestra i Sverige.

Vi på Fleet Support vill därför dela med oss av våra egna resmål och smultronställen som vi gärna besöker i sommar. Så här kommer tips ifrån norr till söder:

• Svenska fjällen. För många av oss har pandemin inneburit att vi uppskattar ännu mer att vistas i naturen och få frisk luft. Varför inte ta en aktiv semester och vandra i fjällen. Bo i tält eller för oss mer bekväma, hyr en stuga och vandra på dagsturer. Läs mer här.

• Stockholms Skärgård. Stockholm i mitt hjärta om Lasse Berghagen sjunger… Finns det något  härligare än att lägga till med båten på en ö och bada i en varm vik med fiskmåsarna som enda sällskap? Läs mer här.

• Sävö, mysig ö som är belägen i Bälinge skärgård mellan Trosa och Nyköping. Bada vid klipporna och njut av utsikten ända till Landsort vid bra väder. Så nära ett sommarparadis man kan komma mellan kobbar och skär. Läs mer här.

• Stendörrens naturreserverat, ligger mellan Nyköping och Trosa.
Via flera hängbroar kan man komma ut i skärgårdsnaturen även utan båt. Markerade stigar i fin natur för vandring, bada från klipporna eller bara njuta av vattnet och utsikten. Passar även bra då det inte är direkt badväder då det finns mycket att upptäcka. Läs mer här.

• Söderköping, strosa längs Göta Kanal och bästa glassen i stan hittar du på Smultronstället där du kan njuta av en Mary Poppins eller varför inte en Summertime. Läs mer här.

• Västkusten eller är det Bästkusten?. Det är ett folkkärt turistmål för semestern och för många är västkusten i Sverige lika med sommar. Västkusten är unik med sina fina klippor, stränder och öar. Läs mer här.

• Göta kanal, upplev Göta kanal med båt eller varför inte på cykeln. Sveriges vackraste bilfria väg. Läs mer här.

• Vadstena, slottet med vallgravar utmed Vätterns strand är ett måste liksom en stor glass på torget. Läs mer här.

• Väderstad, sväng förbi konditoriet och ladda för att besöka någon av de många loppisarna längs närbelägna vägar. Vi kan nästan lova att du kommer göra fynd.

• Karlskrona, Blekingens fina skärgård är väl värt ett besök. Läs mer här.

• Österlen, att bada vid Knäbäckshusen eller Sandhammaren är oslagbart. Efter en härlig dag på stranden gör man besök på de olika gårdsbutikerna för att inhandla råvarorna till kvällens middag. Läs mer här.

Tyvärr använder du en äldre webbläsare som inte längre finns stöd för på webbplatsen. För bästa användarupplevelse rekommenderar vi att du laddar ner senaste versionen av Chrome, Firefox, Safari eller Egde.

Tack för att du besöker vår webbplats!