VWFS logotype VWFS logotype
 • “Att arbeta på Volkswagen Finans Sverige AB innefattar en stor arbetsglädje och en härlig sammanhållning”

  “Att arbeta på Volkswagen Finans Sverige AB innefattar en stor arbetsglädje och en härlig sammanhållning”

  Linda Mobergs resa på Volkswagen Finans Sverige AB (VFS) sträcker sig bak till november 2017. Sedan dess har Linda vidareutvecklat sin kompetens inom kundservice.

  – Att jobba på VFS innefattar ett flexibelt tempo, stor arbetsglädje och en härlig sammanhållning, berättar Linda Moberg.

  Att arbeta som handläggare inom kundservice på VFS medför ett stort ansvar. Det dagliga arbetet består av kontakt med kunder via chatt, e-post och telefon där förstklassig support är av största vikt. Kundserviceärenden och vidareutveckling av interna processer är exempel på uppdrag Linda hanterar.

  – Flexibilitet inom kundservice är mycket viktigt. Det gäller att vid högt tempo vara så effektiv som möjligt, för att senare vid lugnare perioder även kunna fokusera på förbättringsarbeten som underlättar inför utmanade perioder, berättar Linda.

  Utvecklande projekt internt

  Förutom kundservice är Linda även delaktig i andra projekt inom företaget. Hon är exempelvis administratör för VFS:s kunskapsportal "Bubblan", där hon har ett övergripande ansvar över utvecklingen.

  – För att se till att alla manualer är aktuella är det viktigt att vi kontinuerligt uppdaterar, ändrar och korrekturläser det befintliga materialet. Det är utvecklande att få vara en del av det projektet!, berättar Linda.

  Robotteknik inom kundservice

  Vidare berättar Linda att hon genom arbetet på VFS känner sig delaktig i utvecklingen av branschen. Användningen av artificiell intelligens, AI, är ett exempel på hur VFS håller sig i framkant, menar hon.

  – Att VFS håller sig uppdaterad inom nya tekniska arbetsprocesser är både roligt och utvecklande. Det gör att vi hela tiden förbättrar våra processer så att de blir än mer effektiva, till exempel via robotteknik inom kundservice, avslutar Linda.

Nästa steg

Bli en av oss och sök någon av våra lediga tjänster.

Tyvärr använder du en äldre webbläsare som inte längre finns stöd för på webbplatsen. För bästa användarupplevelse rekommenderar vi att du laddar ner senaste versionen av Chrome, Firefox, Safari eller Egde.

Tack för att du besöker vår webbplats!