VWFS logotype
Kollegor i mötesrum.

Karriär och utveckling

Många möjligheter till utveckling

 • Ett jobb hos oss är mer än bara ett jobb, det är början på en spännande karriär!

  Hos oss ska medarbetaren få möjlighet att använda sin kompetens, utvecklas och gå vidare i sin karriär. Alla människor är olika och har olika drivkrafter och ambitioner till utveckling. Vi ser därför varje enskild individs potential och uppmuntrar medarbetare som vill och kan utvecklas. Varje karriärväg är unik och anpassad efter medarbetarens ambitionsnivå, kompetens och förmåga samt företagets behov och utveckling. Vi stöttar och uppmuntrar alla våra medarbetare till personlig- och professionell utveckling.

  Hos oss är karriärvägarna många. Du kan utvecklas linjärt, genom att ta en senior- eller chefsroll. Karriär kan också innebära horisontell utveckling genom att fördjupa sig och bli specialist inom sitt område eller få utökat eller ändrat ansvar och arbetsuppgifter, exempelvis genom att ta en samordnar-, projektledar- eller handledarroll. Genom att skapa en arbetsplats där du oavsett om du är generalist, specialist och chef bidrar med din kunskap utvecklas även vi som företag.

  Hos oss ges du möjlighet till utveckling på flera olika sätt. Varje år har du ett antal såväl individuella- som avdelningsgemensamma mål att sträva efter. Dessa är också bonusgrundande. I det årliga utvecklingssamtalet med din närmaste chef har du även möjlighet att lyfta behov av kompetensutveckling och ta fram en individuell handlingsplan.

  Hos oss finns det många olika möjligheter till lärande. Vi försöker att inte begränsa oss till enbart det formella lärandet, utan ser informellt lärande dvs. vardagslärande i arbete genom samarbete och reflektion, som en viktig del. Medarbetarna kan lära av varandra genom till exempel nätverkande, praktik på annan avdelning eller studiebesök hos återförsäljare. Vi försöker vara en lärande organisation där du i din befattning får utvecklas och dela med dig av din kunskap.

  Volkswagen Finans Sverige AB är en del av en stor internationell koncern som är representerad i drygt 42 länder i världen, vilket skapar möjligheter att utvecklas hos våra systerbolag såväl inom Sverige som i andra länder.

   

  – Vi utvecklas som företag och vill att du ska utvecklas med oss.

  Annelie Henriksson, HR-chef

Nästa steg

Du är välkommen att söka någon av våra lediga tjänster om du är intresserad av att börja arbeta hos oss.

Relaterat innehåll

 • Vårt erbjudande

  Som anställd hos oss erbjuder vi dig ett stimulerande arbete och generösa förmåner.

  Läs mer
 • Medarbetarberättelser

  Våra medarbetare kan berätta mer för dig om hur det är att arbeta hos, vad de arbetar med och hur de har utvecklats.

  Läs mer
 • Företags- och ledarskapskultur

  Vårt företag genomsyras av en företags- och ledarskapskultur som bygger på våra värderingar; tillit, entusiasm, ansvar och mod (TEAM) samt kundfokus.

  Läs mer

Tyvärr använder du en äldre webbläsare som inte längre finns stöd för på webbplatsen. För bästa användarupplevelse rekommenderar vi att du laddar ner senaste versionen av Chrome, Firefox, Safari eller Egde.

Tack för att du besöker vår webbplats!