VWFS logotype VWFS logotype
Medarbetarintervju

Medarbetarintervju

2019-04-16

I den här artikeln får ni en inblick i hur det kan vara att jobba med Fleet Support. Läs mer om Ida Högberg och hennes roll inom Fleet Support i intervjun nedan.

Hur ser din bakgrund ut?

Jag började på Fleet Support i januari 2017. Innan dess har jag bland annat jobbat på Autolease samt varit bilansvarig på Red Bull.

Vilken är din roll hos Fleet Support?

Som Senior Fleet Administrator så är arbetsuppgifterna väldigt varierande. Från att vara delaktig i implementationen av nya kunder, kundbesök, ta fram kommunikationsplan, agera som FleetWeb redaktör till att hantera löpande kundärenden. Detta är några av de många arbetsuppgifter som ingår i min vardag.

Hur ser en vanlig dag ut på Fleet Support?

Vi börjar varje morgon med en avstämning i gruppen där vi lyfter vad som ska prioriteras under dagen. Kl 08:30 öppnar telefonerna och då är det oftast full rulle. Särskilt den 1:a till 5:e varje månad när det är dags för kilometer- och trängselskattsrapportering för våra förare med förmånsbil. Vidare under dagen hanterar vi inkomna e-post och genomför ändringar på kontrakt enligt våra kunders önskemål.

 

Vad är roligt/utmanande med att jobba på Fleet Support?

Ingen dag är den andra lik. Vi befinner oss i en föränderlig tid där bilbranschen utvecklas konstant och där Fleet Support fortsätter att växa starkt. Detta ställer höga krav på vår förmåga att tillhandahålla aktuella och fungerande mobilitetslösningar för våra kunder. Det är en utmanande men väldigt rolig resa att vara med på.

Vad har du för tips till våra förare?

Ha gärna ditt registreringsnummer eller kundnummer redo när du kontaktar oss för snabbare hantering av ditt ärende. Jag rekommenderar även dig som förare/kund att regelbundet besöka FleetWeb och läsa i vår digitala förarhandbok där du hittar svar på vanliga frågor och mer information om ditt bilinnehav.

Tyvärr använder du en äldre webbläsare som inte längre finns stöd för på webbplatsen. För bästa användarupplevelse rekommenderar vi att du laddar ner senaste versionen av Chrome, Firefox, Safari eller Egde.

Tack för att du besöker vår webbplats!