VWFS logotype VWFS logotype
Fleet Support och Håll Sverige Rent

Fleet Support och Håll Sverige Rent

2019-09-09

Fleet Support slår ett slag för skräpplockning och blir vänföretag med Håll Sverige Rent.

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något är en devis som vi på Fleet Support tycker stämmer väldigt väl. Just det är också en av grundpelarna i vårt koncept Green Fleet, där vi lagt in aktiviteter för att stötta våra kunder och förare i omställningen till grönare vagnparker. Som en förlängning av Green Fleet blir vi nu vänföretag med Håll Sverige Rent (HSR),  en ideell och obunden stiftelse som samlar kunskap, driver opinion och tar fram konkreta verktyg och lösningar för att stoppa nedskräpningen. Som HSR påpekar ”Plocka skräp, svårare än så är det inte att bidra till finare och renare Sverige” är ett ypperligt exempel på att alla verkligen kan göra något.

Samarbetet med HSR är en naturlig fortsättning av Green Fleet-konceptet och dess grundpelare: Green Policy, Green Behaviour och Green Monitor. Att hålla vägar och natur fria från skräp är något som vi alla kan bidra till på ett enkelt sätt, oavsett ålder. Nedskräpningen skapar inte bara ett dåligt intryck utan förorenar också vår omgivning med många negativa effekter, både miljömässiga, sociala och ekonomiska. En viktig aspekt i att Fleet Support väljer att bli vänföretag med just HSR är att deras arbete gäller vårt närområde, vårt land Sverige. I vårt närområde blir det enklare att ta saken i egna händer och därmed göra skillnad.

Håll Sverige Rent-dagen 21 september
Lördagen den 21 september är det dags för Håll Sverige Rent-dagen som i år går under namnet Hela Sverige plockar skräp. Bjud in alla du känner, för nu händer det. Tillsammans kan vi göra skillnad och minska skräpet på land, sjöarna och havet. Det kommer att anordnas skräpplockningsaktiviteter runt om i hela landet. Välkommen till ett av dessa eller skapa ett eget event där du bor med hjälp av appen Skrappen.

Eget skräpplockarevent
Vill man följa devisen ”alla kan göra något” så finns nu chansen. Delta i Håll Sverige Rent-dagen genom att plocka skräp nära dig. Vi på Fleet Support vill gärna bidra till gröna initiativ och kommer därför bjuda på de 100 första skräpplockningspaketen som beställs i HSR:s webbshop. Använd koden "HSRVFS".

Delta i anordnade event

Stockholm, Norrmalmstorg kl.12.00-17.00.

Pampas Marina kl. 12.00-15.00 (Låna gratis kajak)

Jönköping, Västra storgatan / Rådhusparken kl.12.00-17.00.

Umeå, Kungsgatan 59 kl.12.00-17.00.

Östersund, Stortorget, 11.00-15.00.

 

Tyvärr använder du en äldre webbläsare som inte längre finns stöd för på webbplatsen. För bästa användarupplevelse rekommenderar vi att du laddar ner senaste versionen av Chrome, Firefox, Safari eller Egde.

Tack för att du besöker vår webbplats!