VWFS logotype VWFS logotype
  • Fleet CC
    Fleet CC
    Enklaste sättet att beställa ny tjänstebil
2019-11-01

Alla nya regelverk, kostnadsgränser och drivmedel gör att det är mycket att hålla reda på när det är dags att beställa ny tjänstebil. Samtidigt är bilbeställningen något som för många är lustfyllt - med vår nya bilkonfigurator, Fleet CC, vill vi göra det både enkelt, roligt och upplysande att skaffa ny tjänstebil.

Låt oss börja från början. Fleet CC, varifrån kommer namnet? Det är en förkortning på den helt bilpolicystyrda Fleet Car Configurator. Spana in filmen för att få en känsla av hur den kan hjälpa er att frigöra kraften i bilpolicyn.

Fleet CC är framtagen för våra kunder och förare. I fokus är just förarens upplevelse när det är dags att beställa sin nya bil. När förare loggar in möts denne av alla bilmodeller som ingår i företagets bilpolicy. Och månadskostnaden som presenteras är förarens faktiska nettokostnad. En riktigt bra funktion är att föraren kan filtrera på just sin kostnad, vilket också har varit ett av målen när vi byggde konfiguratorn. Självklart är Fleet CC utrustad med fler filter som märke, modell, kaross, drivmedel, växellåda mm. Allt för att förenkla valet av nästa tjänste- eller personalbil.

Flera funktioner i konfiguratorn:

• Ett grundkrav när den byggdes var att den skulle vara tillgänglig både via smartphone, läsplatta och dator.
• Systemet använder era rabattavtal för att visa de mest attraktiva priserna på varje bilmodell.
• Fleet CC håller reda på bilpolicyns alla kostnadsgränser såsom TCO- och prisbasbelopp samt vilken typ av löneväxling som eventuellt används i just ert företags bilpolicy.
• Allt fler av våra kunder lyfter fram det gröna i sina organisationer. Vi hoppas göra de gröna målen lite enklare att nå och följa upp då företagen kan sätta en CO2 gräns i sin policy och på så vis filtrera bort bilmodeller som inte matchar med denna.
• Vi visar även de populäraste tillvalen för varje modell och om dessa är standard, valbara eller valda i konfigurationen- allt för att underlätta processen.

Fleet CC återspeglar självklart alla konfigurationsmöjligheter som återfinns i respektive märkes egna bilkonfiguratorer.

Just nu kan vi med stolthet våga oss på att säga att Fleet CC är marknadens mest kompletta bilpolicystyrda konfigurator. Tveka inte att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa er att frigöra kraften i er vagnpark.

Tyvärr använder du en äldre webbläsare som inte längre finns stöd för på webbplatsen. För bästa användarupplevelse rekommenderar vi att du laddar ner senaste versionen av Chrome, Firefox, Safari eller Egde.

Tack för att du besöker vår webbplats!