VWFS logotype VWFS logotype
  • Alla kan göra skillnad
    Alla kan göra skillnad
2019-12-17

Julen brukar locka fram vår generösa sida. Vissa vill dela med sig till de som är i behov. Andra väljer att ställa upp handgripligen och hjälpa till. 

Fleet Support-gänget har under senhösten också dragit sitt strå till stacken. Vi valde att hjälpa vår vänorganisation Håll Sverige Rent genom en skräpplockningsaktivitet nära vårt kontor i Södertälje. Vi samlades vid Scaniarinken, den lokala ishockeyhallen, och mötte där upp kommunens avfallsstrateg. På en knapp timme samlade 15 personer ihop flertalet sopsäckar med skräp, lådor, snabbmatsförpackningar och till och med ett par kryckor. Allt upphittat längs en 500 meter lång vägkant.

Naturligtvis känns det bra att hjälpa till men det blev också en rolig teamaktivitet, att göra något annat ihop som dessutom är bra för den lokala miljön. Oavsett vad du eller ni på ert företag brinner för, gör slag i saken och hjälp till. Det kommer att skapa ringar i vattnet. 

Att lokaltidningen ville komma förbi och skriva ett reportage om vår aktivitet kändes extra kul.

Utöver vår stöttning av Håll Sverige Rent i handing har vi även valt att skänka en julgåva för att underlätta det fortsatta arbetet med att hålla Sverige rent.

Tyvärr använder du en äldre webbläsare som inte längre finns stöd för på webbplatsen. För bästa användarupplevelse rekommenderar vi att du laddar ner senaste versionen av Chrome, Firefox, Safari eller Egde.

Tack för att du besöker vår webbplats!